Nyomdai szolgáltatás ajánló

Szeretnék ajánlani nektek egy nyomdailag igazán felkészült céget, a Focus-Premiert, akik a nyomtatások terén igen nagy segítségetekre lehetnek. Miért is válasszátok őket? Egyszerű a válasz erre. Mivel olyan régóta foglalkoznak nyomdaiparral, hogy szinte már minden lehetséges felmerülő kérdésre meg tudják adni a kielégítő választ, magyarázatot, segítséget.

 

Bármilyen szakmai kérdésben fordulhattok hozzájuk, akár füzetet, katalógust, könyvet, szórólapot, mappát, jegyzettömböt, brosúrát szeretnétek készíttetni, akár ezekre árajánlatot kérni. Biztosak lehettek abban, hogy az igényelt darabszámoknak leginkább megfelelő nyomtatási technológiára fogtok kapni árajánlatot, akár digitális akár ofszet nyomtatás is legyen az.

 

De ezen kívül a grafikával vagy az anyagleadással kapcsolatban is minden technikai segítséget meg tudnak adni. Például ha szeretnétek mappát gyártatni, akkor ahhoz nem kell feltétlen új stancszerszámot csináltatni, hanem a már meglévők közül lehet választani, és arra ráilleszteni a  készülő mappa rajzát. Így ezzel elég sok kiadást meg lehet spórolni. Ilyen és ehhez hasonló tanácsokat, technikákat, ötleteket  tudnak nektek mondani. Keressétek őket emailben vagy telefonon.

 

Így előlegben, adunk egy kis segítséget a nyomtatványokhoz való papírok kiválasztásához. Egy kiadvány lehet két oldaltól, azaz sima szórólaptól kezdve több oldalas, hajtott kiadvány. Legtöbb esetben kétféle papírminőségből választhattok: ofszet papír vagy műnyomó papír. Az ofszet papírt mindenki ismeri, első sorban az egyszerű nyomtatóba való papírok miatt, ami alapvetően 80g-os ofszet papír. A műnyomó papír pedig egy simított, selymes tapintású, fehér papír, amire nagyon szép, részletgazdag, telített színű nyomatok készíthetők. Persze ha ez nem lenne elég, lehet választani kreatív papírokból is, bár ehhez tudni kell, hogy ezeknek a használata igen megdrágítja a munkát. Azaz jól meg kell fontolni, hogy biztosan megéri-e ezt a pluszköltséget ezeknek a használata, vagy elegendőek az előzőekben említett alappapírok is. Igazából grafikai megoldásokkal, trendi színek használatával esetleg felületnemesítéssel is elérhetők az igényelt hatások, amiket szeretnénk elérni, ha a célközönség kezébe kapja a kiadványunkat. Tovább folytatva a papírok kiválasztását, javasolt a borítóhoz keményebb, vastagabb papírt használni mint a belívehez. Ezzel is erősítjük a kiadvány minőségi voltát. És még ha fóliát is teszünk a borítóra, ami lehet fényes vagy matt, és még van egy ütős grafikánk is hozzá, akkor már biztosak lehetünk benne, hogy a kiadványunk működni fog!