Karácsonyi nyomtatott anyagot szeretnél? Itt az utolsó lehetőség, hogy leadd!

Az karácsony minden vállalkozás számára fontos időszak: nagyobb a vásárlási kedv, így ilyenkorra mindenképpen érdemes beidőzíteni extra kampányokat. Ám ezeket el is kell juttatni a leendő ügyfelek és vásárlók számára – ebben segíthetünk mi, nyomdai munkatársak! Lássuk, mik a legfontosabb tudni- és tennivalók!

Megnövekedett megrendelésszám

Régi motorosok számára ez biztosan nem újság: ahhoz, hogy az offline karácsonyi anyagok biztosan időben az asztalunkon legyenek, a leadás legkésőbbi dátuma november közepe – maximum vége. Ilyenkor ugyanis hatalmas számú megrendelés érkezik a nyomdák felé, amelyek miatt a késői megkeresésekre már nem jut kapacitás. Ha esetleg még távolinak érezted az ünnepi készülődést és cikkünk ébresztett rá, hogy karácsonyig már csak 40(!) nap maradt hátra, ne ess pánikba, az elkövetkezendő két hétben még mindent bepótolhatsz.

A legfontosabb termékek

Az ünnepi akciók legnépszerűbb szereplői a szórólapok: mivel rövid időszakú kedvezményekről van szó, sokszor nem érdemes drága katalógusokba, könyvekbe fektetni az erre szánt összeget. Egy-egy ügyesen megtervezett szórólap pontosan jó erre a célra, ráadásul praktikus, könnyen kezelhető és kis helyet foglal – ami a karácsonyi bevásárlásoknál igen jól jöhet.

A klasszikus lapocskák hátránya, hogy kevés információ fér el rajtuk. Így, ha többet szeretnél közölni, mint ami 2db A5-ös oldalon jól mutat, válaszd a hajtott szórólapokat! 12 féle hajtási mód közül választhatsz, így biztosan megtalálod azt, amely a legjobban céljaid szolgálja – legyen szó egy rendezvény térképéről vagy akár ünnepi termékpalettádról.

Az ünnepek másik népszerű, egyedi grafikával ellátott terméke a doboz. Nincs is stílusosabb, mint saját csomagolásodban átadni karácsonyi ajándékodat partnereidnek! De ha csupán tárolóként használnád őket, akkor is jól jöhet: reklámfelületként is szuperül funkcionálnak.

Ha termékeid a prémium kategóriát képviselik, tálald őket hasonlóan minőségi köntösben: egy puhatáblás kötetbe foglalt katalógus könnyedén vásárlásra csábíthatja vevőidet. Ha ilyen kiadvány elkészíttetésén gondolkodsz, érdemes már a borítót is egyedire és impozánsra tervezni: matt fólia, esetleg prégelt felületek használatával igazán egyedivé teheted a végeredményt.

+ tipp:

A karácsony után egyből közeleg a szilveszter is, így érdemes már most ezekre az offline anyagokra is gondolni. Ráadásul 2018-as naptárjaid órái is meg vannak számlálva – tervezd meg gyorsan a következőket!

Ha a fentiek közül kedvet kaptál bármely termék készíttetéséhez, érdeklődj a Premier Nyomda munkatársainál vagy kérj árajánlatot online!

[social_share show_share_icon="yes"]