A doboz sokkal több egy tárolónál

A dobozokra sokan hajlamosak másodhegedűsként gondolni, mint mellékes velejárója egy árucikk vagy ajándék átadásának, viszont ha egy jó termék találkozik a hozzáillő csomagolással, azzal emlékezetes összképet alkothatunk.

A termékcsomagolásokat illetően a borítás prezentációja kiemelt fontosságú, hiszen ez az első benyomás a csomagot átvevők felé. A részletekre való odafigyelés magas szintű professzionalizmusra vall, amellett hogy számtalan előnnyel is jár, hiszen az egyéni nyomtatott dobozok már a termékkel való találkozás előtt elültetik a márka gondolatát az emberek fejében.

Bár a csomagoláson keresztül történő marketing egyre népszerűbb, ez még mindig olyan lehetőség, amelyet sok vállalat nem használ ki, pedig a nyomtatott dobozok elengedhetetlenek a legtöbb üzletben vásárolható termékhez. Ahelyett, hogy cikkeinket egy egyszerű kartonba rejtenénk, tűnjünk ki az egyedi megoldással, logónk, cégnevünk, weboldalunk vagy bármilyen más fontosnak tartott információ hozzáadásával.

Egyes vállalatok még egy lépéssel továbbmennek, és a csomagolásuknak dekoratív brandingelt terveket készítenek, amelyek megerősítik márkáikat, sőt, vannak akik ezt olyan jól használják, hogy a csomagolóeszközök ténylegesen megalapozzák a márkát. Például bárki, aki kezében egy apró világoskék csomagot tart fehér szalaggal, tisztában van azzal, hogy ez egy Tiffany & Co. ékszert rejt magában. Persze nem feltételezzük, hogy az összes cég prezentációja ilyen erős márkaazonosítást válthat ki, de a logó vagy a doboz tetején található megfogalmazás mindenképp növeli az ügyfél élményét.

Függetlenül attól, hogy színesben vagy fekete-fehérben jelenik-e meg, a dobozok nyomtatásával több ügyfelet ösztönözhetünk az újbóli vásárlásra azáltal, hogy emlékezetesebb élményt nyújtunk számukra.

Egy dobozt nem csak az ellenállósága minősít, de természetesen fontos feladata a benne rejlő dolgok megvédése. A tartósságot a gondosan kiválasztott alapanyag használatával segíthetjük elő, ezek általában speciális dobozkartonok, különböző grammsúlyokban, de mindig minőségi alapanyagból dolgozzunk.

A felület védelmén és díszítésén át a különböző záródási megoldásokig mindent variálhatunk. Igényeinknek és elképzeléseinknek megfelelően valósíthatjuk meg a termék kivitelezését, így lehetőségünk nyílik teljesen személyre szabott végeredményt kapni.

Választhatunk különböző vastagságokból és felületkezelési eljárásokból. Az elegáns megjelenéshez ajánljuk a fóliázást, UV formalakkot, prégelést vagy akár dombornyomást is. Adjon teret a kreativitásának és nyugodtan gondolkodjon meglepő, formabontó ötletekben!

A saját nyomtatott doboz gyártatásával egyedi módon ragadhatjuk meg az ügyfeleink figyelmét egy olyan borítással, amely büszkén viseli cégünk logóját, színeit és képviseli a márkánkat. Tegye izgalmassá a kibontás előtti pillanatokat!

Felkeltette érdeklődését a dobozgyártás? Kattintson ide, és küldje el árajánlatkérését online!

[social_share show_share_icon="yes"]