Őszi nyomdatippek II.

Folytatjuk őszi nyomdatippjeinket! A korábbi cikkünkben bemutattuk, hogy milyen izgalmak várnak ránk a szezonban, a Halloweentól kezdve a Fekete Pénteken át a különböző ilyenkor használatos nyomdai technikáikig. Ezúttal konkrét alkotásokat hoztunk nektek, amivel még jobban ráhangolódhattok az egyik legszebb évszakunkra. A kiadványok és grafikák mellett letölthető fontokat, kiadvány- és Instagram Stories mintákat válogattunk, amelyek akár rögtön fel is használhatsz. Lássuk!

Mielőtt konkrét termékekre térnénk, gyűjtöttünk nektek pár kedves, őszies alkotást. Ha szezonális nyomtatott anyagokban gondolkodtok, a szín- és formavilágot tekintve mindenképpen az alábbiak lehetnek iránymutatóak.

Chaos Ego: Autumn illustrations

A vízfestékszerű illusztrációsorozat skandináv hangulatot idézi, és lenyűgöző színvilággal tárja elénk az ősz egy-egy jellegzetes momentumát. Érdekes megnézni, hogy csak pár színt (és azok milliónyi árnyalatait) használja a művész, így a játékosság mellett letisztultság és egységesség is jellemzi az elkészült munkát.

Alkotó: Chaos Ego – TOVÁBBI KÉPEK

 

Stephanie Cuff: Cath Kidston – YCN Comp

Az alkotó itt az ősz klasszikus elemét, a lombhullató fákat és az erdői állatkáit választotta motívumaiul. A homogén háttéren ismétlődő, egyszerűbb rajzocskák szintén rendezettséget teremtenek, a figurák viszont visszacsempészik a könnyedséget.

Alkotó: Stephanie Cuff – TOVÁBBI KÉPEK

Előbbi akár csomagolópapírként is használható lenne, de most jöjjön egy kifejezetten erre a célra készült alkotás:

Mijke Coebergh: Autumn print

A most következők biztosan megdobogtatják az évszak nagy rajongóit, ami nem véletlen: szintén friss, divatos színek, romantikus formák és egyediség jellemzi a csomagolót. Érdemes az ünnepi időszak idején hasonlóban gondolkodni cégek számára, hiszen egy ügyfélnek/partnernek átadott ajándék sokkal professzionálisabb hatást kelt egy saját grafikával ellátott papírba öltöztetve.

Alkotó: Mijke Coebergh TOVÁBBI KÉPEK

Ha pedig személyes grafika, nem maradhatnak el az őszi meghívók sem! Egy esküvő lapocskáját mutatjuk meg nektek, a bal oldalán látható őszi, színes fa miatt. Szuperül kettéosztja az oldalt és a végtelenségig variálható eleme lehet egy meghívónak.

Elizabeth Golden: Burgess Wedding Invitation

Alkotó: Elizabeth Golden – TOVÁBBI KÉPEK

 

A meghívók után következzenek a plakátok, ezúttal stílszerűen Halloweenre. Találtunk nektek kettő letölthető változatot, így ha még nem készítettétek el sajátotokat, egy kis kozmetikával ezeket rögtön használhatjátok.

Zoki Design: Halloween Party Flyer

LINK  A LETÖLTÉSHEZ

Sandu Gabriel: Spooky Night Flyer Template

LINK  A LETÖLTÉSHEZ

Ha pedig a Halloweent kevésbé érzitek magatokénak, de egy kellemes összejövetelben bármikor benne vagytok, nézzétek meg ezeket a levelekkel és bogyósokkal díszített őszi plakát mock-upot is:

Mukhlasur Rahman: Autumn Festival Flyer Template

Alkotó: Mukhlasur Rahman – LINK  A LETÖLTÉSHEZ

Ha még válogatnátok az instant letölthető termékek között, ajánljuk figyelmetekbe ezt az Instagram Stories mock-upot, amely bár nem offline, de támogathatjátok vele eladásaitokat és hihetetlenül jól mutatnak.

Persea: Instagram Stories Autumn

LINK  A LETÖLTÉSHEZ

Visszakanyarodva a klasszikus nyomdai termékek felé, szuper őszi példa a stancolásra az alábbi kiadvány: egy falevél alakú kivágáson át mutatja meg az alatta lévő lapon látható színpompás erdőt.

Milad Hoseinkhani: Yellow Season of My Life

Alkotó: Milad Hoseinkhani TOVÁBBI KÉPEK

Végezetül mutatunk egy egyedi képeslap-tervet, amely szintén az erdő motívumaival dolgozik. Kedves meglepetés lehet ügyfeled számára, legyen szó akár őszi akcióid, akár egy rendezvényed bemutatásáról.

Helen Hudyma: Autumn postcards

Alkotó: Helen Hudyma TOVÁBBI KÉPEK

Ha a fentiek felkeltették érdeklődésedet és szeretnéd elkészíteni saját, egyedi grafikával ellátott csomagolópapírjaidat, képeslapjaidat, plakátjaidat, esetleg meghívóidat, lépj kapcsolatba a Premier Nyomda munkatársaival.

[social_share show_share_icon="yes"]