Printológia blog: akkor és most

Második évébe lépett a Printológia Blog: 2017 szeptember óta hozzuk nektek a nyomdavilág történéseit, tudnivalóit, színes-szagos híreit. Eseménydús hónapokat tudhatunk magunk mögött és izgatottak vagyunk, hogy vajon 2019 mit rejt számunkra! „Ünnepi” cikkünkben bemutatjuk, hogyan született meg a blog ötlete, mikkel foglalkoztunk az elmúlt időszakban. Tartsatok velünk!

A blog alapja természetesen a nyomdaipar szeretete. Tiszteljük és szenvedéllyel űzzük hivatásunkat, alapgondolatunk pedig a következő volt: megmutatni a szakmát azoknak, akik még csak ismerkednek vele és teremteni egy biztos pontot azoknak, akiknek a mindennapjait képezi. Persze számos más szuper weboldal és blog foglalkozik a témával, mi azonban egy komplexebb képet szeretnénk festeni: a kifejezetten szakmai, zsargonszavakkal tűzdelt írások mellett a látványos nyomdai termékeknek, kreatív inspirációknak, izgalmas technikai újításoknak is helyet adunk.

Hatalmas lelkesedéssel és tervekkel telve láttunk neki a munkának: a cikkek közös ötleteléseken születtek meg, és lélegzetvisszafojtva vártuk olvasóink visszajelzéseit! Azóta túl vagyunk a 34 000. megtekintésen és 15 300 nyomda-rajongó fordult meg oldalunkon. Köszönjük a bizalmatokat!

50-nél is több nagy cikket találtok a blogon, amelyeket igyekeztünk úgy összeválogatni, hogy mindenki megtalálhassa, amit keres. A nyomdaipart körülölelő területekre is figyelmet fordítunk: rengeteg grafikával és marketinggel foglalkozó írást találtok, amelyek hasznosan lehetnek a mindennapokban. Szívügyünk továbbá, hogy a megrendelők, az egyéb szakmákban tevékenykedők is magabiztosan mozoghassanak e kívülről talán érthetetlennek tűnő világban. Bemutatásra kerültek már munkafolyamatok, eszközök, technikák – minden, ami csak szembejöhet egy nyomdába lépve.

Mutatjuk a legolvasottabb 5 cikkünket:

A tökéletes logó nyomában

Hogy milyen egy Nyomdában dolgozni? Mutatjuk a lehetőségeket!

Így olvashat többet a család: kedvcsináló kicsiknek és nagyoknak

Névjegykártya-készítés: mire figyeljünk?

Könyvkiadás kisokos

Köszönjük, hogy velünk vagytok 2017 óta! Ez a blog értetek van: írjátok meg, miről olvasnátok szívesen, várjuk visszajelzéseiteket!

[social_share show_share_icon="yes"]